HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

Egész napos élmény a TV2 2000. facebook rajongójának

2010.05.11. 22:07 prisika

Mindössze három hónapja indult el a TV2 facebook oldala, áprilisban pedig már kétezredik rajongóját ünnepelte a csatorna! Az ezredik szerencsés csatlakozó után a kétezrediket is egész napos élménnyel ajándékozta meg a TV2.

Három hónap alatt kétezer rajongó - ez a TV2 facebook oldalának napról napra gyarapodó statisztikája: a felhasználók lelkesek és aktívak, folyamatosan olvassák és kommentelik a csatorna műsorokkal és sztárokkal kapcsolatos naponta frissülő bejegyzéseit.

A szerencsés kétezredik rajongót, a 18 esztendős Kovács Andreát a TV2 nem mindennapi körülmények között látta vendégül áprilisban. Az érettségi előtt álló fiatal lány egy szlovákiai kis faluból érkezett Budapestre, szülei azért kérték el az iskolából, hogy a TV2 meghívására egy napra a fővárosba utazhasson.

A csatorna által szervezett meglepetésnapot Andrea kedvenc TV2-es műsorvezetője, Várkonyi Andi társaságában tölthette, méghozzá az inárcsi tesztpályán, ahol a Tényekben mindig fegyelmezett és mosolygós, az Országos Terep Rally Bajnokság pilótájaként azonban félelmet és lehetetlent nem ismerő Várkonyi Andrea száguldó tempójával ismerkedhetett meg.

Kovács Andrea a tesztvezetés után sokat beszélgetett Várkonyi Andival és Szalay Balázzsal a rallyzásról, mint mondta, életre szóló élményt jelentett számára a példaképével való autózás. Ugyanezzel a terepjáróval egyébként Talmácsi Gábor versenyez majd a jövő héten élesben is, a volánja mögé pedig visszatér még az összeszokott Várkonyi-Azurák kettős is egy későbbi alkalommal.

A TV2 facebook oldalának rajongótábora folyamatosan gyarapodik, köszönhetően a sok izgalmas és mindig friss hírnek, a nyereményjátékoknak és a rajongókkal kialakított interaktív csevegés lehetőségének.

Az ezredik csatlakozó, Polifka Tamás és családja februárban egy emlékezetes napot tölthetett el a Csillagvirág Klinika díszletei között, az ő ajándéka egy egész napos Jóban Rosszban forgatáson való részvétel és egy ebédmeghívás volt. A csatorna izgatottan várja 3000. rajongóját, akinek a két szerencsés nyerteshez hasonlóan szintén egy napos, de egész életre szóló élményt ajándékoz majd.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr271993687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása