HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

A Canon öt kategóriában is elnyerte a TIPA elismerését

2010.05.11. 22:36 prisika

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata a tavalyi évhez hasonlóan idén is öt Technical Image Press Association (TIPA) elismerésben részesült. A TIPA, Európa vezető fotós, és képalkotással foglalkozó szakújságírói szervezetének bizottsága minden évben kiválasztja az év legjobb fotó és képalkotási termékeit: idén a Canon fényképezőgépeinek és nyomtatóinak piacvezető minőségét díjazta.

- Legjobb haladó DSLR: Canon EOS 550D

- Legjobb szakértő DSLR: Canon EOS 7D

- Legjobb szakértő kompakt fényképezőgép: Canon PowerShot G11

- Legjobb többcélú fotónyomtató: Canon PIXMA MP990

- Legjobb nagy formátumú nyomtató: Canon imagePROGRAF iPF6350

„A TIPA Awards független testületként díjazza a piac leginnovatívabb termékeit, melyek a legmodernebb technológiát és magas minőséget képviselnek, valamint egyszerű használatot biztosítanak. A Canon fényképezőgépei és nyomtatói egyaránt elismerésben részesültek, mely bizonyítja a Canon elkötelezettségét a kiváló képalkotó eszközök iránt; és megmutatja, hogy magas minőség jellemzi egész termékkínálatunkat” – mondta Nigel Taylor, a Canon Europe Canon Consumer Imaging csoportjának marketing kommunikációs igazgatója.

Legjobb haladó DSLR: Canon EOS 550D

A 18 MP Canon EOS 550D DSLR fényképezőgép 1920 x 1080 képpont felbontású full-HD videó móddal, hatékony élőképes felvételi funkcióval, valamint lenyűgöző beállítási lehetőségekkel és funkciókkal rendelkezik: megfelel a professzionális és amatőr fotósok igényeinek egyaránt.

Legjobb szakértő DSLR: Canon EOS 7D

A Canon az EOS 7D fényképezőgéppel bebizonyította, hogy a kis képérzékelős APS-C nem jelent akadályt a kiváló képminőség elérésében, mivel az új CMOS 18 MP EOS 7D 3200 ISO beállítással is magas minőséget eredményez. Az akciófotósok szívesen fényképeznek majd az 1/8000 záridővel és az ultragyors képfrekvenciával, a HD videó-felvételi funkció pedig tökéletes választás a professzionális videók készítői számára.

Legjobb szakértő kompakt fényképezőgép: Canon PowerShot G11

A PowerShot G11 praktikus felépítésű, felhasználóbarát készülék, és minden olyan kézi funkcióval rendelkezik, amelyre egy fényképésznek szüksége lehet. A 28-140 mm-nek megfelelő zoom és a 10 MP-re korlátozott képérzékelő is bizonyítja, hogy a fényképezőgép megfelel a professzionális és kezdő felhasználók igényeinek egyaránt.

Legjobb többcélú fotónyomtató: Canon PIXMA MP990

A Canon PIXMA MP990 megkönnyíti a fotónyomtatást, mivel számos újítást – többek között többzónás expozíció korrekciót, az arcfelismerés finomítását, témaelemzést, világosság és telítettség korrekciót is – tartalmaz. A PIXMA MP990 az Auto Photo Fix II funkció alkalmazásával segíti a fotósokat, hogy a legtöbbet hozzák ki a fényképekből, és hozzájárul a leggyakoribb fényképezési hibák – például az alulexponáltság – javításához.

Legjobb nagy formátumú nyomtató: Canon imagePROGRAF iPF6350

A 24 hüvelykes imagePROGRAF iPF6350 nyomtató a Canon 12 színű LUCIA EX pigmentalapú tintarendszerét és innovatív nyomtatási technológiáját alkalmazza. A nagyobb pontosságú és kiterjedt színskálájú nyomatok megfelelnek a professzionális felhasználók kifinomult nyomtatási minőség iránti igényeinek. A kiemelkedő képpontosság mellett a modell színkalibrációs funkcióval is rendelkezik, mely a nagy teljesítményű belső érzékelőkkel pontosan észleli, beállítja és korrigálja a nyomtatófejek sűrűségének változásait, ezáltal állandó színhűséget és pontos színeket biztosít.

Szólj hozzá!

Címkék: canon eos pixma powershot 7d 550d tipa g11 mp990 imageprograf ipf6350

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr81993791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása