HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

Budapesten nyitotta meg kapuit a világ legnagyobb Costa kávézója, a Costa Coffee Eiffel

2010.05.11. 22:25 prisika

Hömpölygő tömeg, gyönyörű környezet, egyedi design, elragadó hangulat, sztárvendégek és exkluzív fogadtatás – ez jellemezte az angol Costa kávézólánc újonnan megnyitott, és a világ legnagyobb Costa Coffe-jának számító üzletének budapesti ünnepélyes átadóestjét.

A közkedvelt angol kávéházlánc három, Budapesten megnyitott üzlete után, a fővárosi Eiffel Irodaház földszintjét választotta helyszínéül a világ legnagyobb Costa Kávéházának megnyitásához. Mindez nem véletlen, ha Budapest virágzó kávéházi múltjára gondolunk.

„Kiemelt fontosságú számunkra az igazi kávéházi hangulat megteremtése. Tekintve Budapest kiemelkedő kávéházi múltját, a Costa kávézóláncnak nem volt kétsége afelől, hogy Budapesten nyitják meg a világ legnagyobb és legegyedibb Costa kávézóját, ezzel is újjáélesztve a főváros kávéházi kultúráját. Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a Costa Coffee Eiffel javaslatunkra mind stílusában és megjelenésében is tökéletesen illeszkedik az épület adta lehetőségekhez ” – tudtuk meg Gótzy Miklóstól, a Lapker Kiskereskedelmi Üzletágának Igazgatójától.

Az április 22-ei különleges esti megnyitón és az ünnepélyes átadáson az est háziasszonya, Orosz Barbara köszöntötte a vendégeket. Barbi megrögzött kávéimádó, és néhány hete a világ hatodik legjobb, és Magyarország legkiválóbb kávé készítő és kávészervírozó mesterétől, a Costa Coffee főbaristájától, Molnár Attilától tanulta a szokatlan mesterséget.

A vendégek legnagyobb örömére Barbara barista-vizsgájára a Costa Coffee Eiffel megnyitóján került sor, ahol bárki elcsábulhatott a színésznő által készített kávékülönlegességekre. Barbi kétségtelenül nagy sikert aratott a résztvevő kávéimádók körében. A megnyitót követően Bartók Eszter és zenekara, valamint Simon Iddol gondoskodott a vendégek jó hangulatáról.

A megnyitó est exkluzivitása a Costa legnagyobb kávéházának jövőbeni terveiben és elképzeléseiben is meghatározó szerepet játszik. Az egykori kávéházi szalonestekhez hasonlóan különböző, széles stílusskálán mozgó esti zenés programokkal várják a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Molnár Attilának köszönhetően szerdánként nyilvános barista bemutatón és tréningen vehetnek részt az elszánt és a kávé iránt rajongó érdeklődők, de hamarosan lesznek könyvdedikálások és széles réteget érintő rendezvények is.

Szólj hozzá!

Címkék: kávézó coffee costa

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr741993744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása