HTML

Kis költségvetésűeknek – Satellite C650

2010.04.25. 15:13 prisika

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta új notebookját, a Satellite C650-et.

A 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) laptop ideális azok számára, akik alacsony áron keresnek olyan laptopot, amely megfelel az olyan mindennapi igényeknek, amelyek egy számítógéptől napjainkban elvárhatóak. A Satellite C650 modell 2010 második negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

 

A mindennapi felhasználónak

A fekete színű, ujjlenyomat- és karcolásálló, mintás felszínnel rendelkező Satellite C650-at mindennel ellátták, amire a hétköznapi felhasználóknak a mindennapos számítógép-használat során szüksége lehet: a notebook alkalmas e-mailezésre, webböngészésre, továbbá biztosítja a szokásos irodai alkalmazásokat és az alapvető multimédiás szórakoztató funkciókat is.

A 16:9 arányú Toshiba TruBrite® LED-háttérvilágítású kijelző ideális a szélesvásznú DVD-filmek, valamint más videotartalmak és fényképek megtekintéséhez. A tízgombos numerikus billentyűzettel rendelkező lapos billentyűzet, a Multi-Touch érintőlap és a Toshiba LifeSpace adatszervező alkalmazáskészlet hatékony és felhasználói élményt biztosít, miközben a szórakozásra is teret nyújt.

Fenntartható és környezetbarát

Felelősségteljes globális szereplőként a Toshiba minden új laptopja – az RoHS- és az European WEEE-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így hatékonyan csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba C650 notebook az ENERGY STAR® 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

 

Szólj hozzá!

Címkék: notebook toshiba satellite c650

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr941950195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása