HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

Az Orangeways szükség esetén mentesítő járatok beállításával is segítheti az utazni vágyókat

2010.04.25. 15:29 prisika

Az Orangeways felkészült arra az esetre, ha a légkörben található vulkáni hamu miatt a hétvégén sor kerül a Ferihegyi Repülőtér lezárására. A nemzetközi komfortbusz-szolgáltató szombaton és vasárnap is számos európai nagyvárosba indít menetrendszerinti járatokat, emellett folyamatosan nyomon követi a fejleményeket, és szükség esetén rendkívüli járatot is indít.

Az Izlandról származó vulkáni hamu miatt a meteorológiai viszonyok szükségessé tehetik a Ferihegyi Repülőtér ideiglenes lezárását is. Sok ezer utas kereshet hirtelen alternatív közlekedési lehetőséget.

„Az Orangeways várakozásai szerint a légiforgalom esetleges szüneteltetése alatt különösen az Amsterdamba, Prágába, Berlinbe és Eindhovenbe induló járatokon ugorhat meg a forgalom, ám a kolozsvári és bécsi járat iránt is megnőhet az érdeklődés. – tájékoztat Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója. – A fennakadások kiküszöbölése érdekében folyamatosan tájékozódunk, szükség esetén pótjáratok indítására is felkészültünk.”

A működését 2007 novemberében megkezdő Orangeways elsősorban az egyedülálló, légitársaságokéhoz hasonló szolgáltatási és helyfoglalási struktúrájú, 45 célállomást érintő nemzetközi autóbuszjáratairól ismert a hazai piacon. Első hazai komfortbusz szolgáltatóként prémium-szolgáltatásokat (utaskísérő, személyes multimédiás lehetőségek, ingyenes meleg ital és napi sajtó, stb.) kínál ügyfelei részére, amivel versenyképes alternatívát kínál az Európán belüli távolsági közlekedésben.

Szólj hozzá!

Címkék: ferihegy járatok orangeways mentesítő komfortbusz szolgáltató

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr11950223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása