HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

Újabb kábellopások miatt sikertelen maradt a 41-es vonal tervezett újraindítása

2010.04.25. 15:59 prisika

A 41-es villamos közlekedését Budafok-Kamaraerdő között kábellopás miatt csütörtökön kénytelenek voltunk leállítani. Az elmúlt két napban mindent megtettünk, hogy a villamos forgalmát helyreállítsuk: a feltárt hiányokat a teljes visszavezető hálózaton pótoltuk.

Sajnos, kihasználva azt, hogy a forgalom az érintett szakaszon áll, időközben a vonal más szakaszain a felsővezetékrendszerből tulajdonítottak el újabb adagot a kábeltolvajok. A tegnap este megtartott mérések és villamos próba járművek közlekedtetésével elvégzett vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a felsővezeték hiánya miatt a forgalom mégsem indítható meg.

Az újraindításhoz az időközben eltulajdonított tápkábeleket is pótolnunk kell, és olyan módon megerősítenünk a hálózatot, hogy a közlekedés biztonságosan fenntartható legyen.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv kábeltolvajok

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr931950268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása