HTML

Multimédia mozgásban – karcsú Satellite L630

2010.04.25. 15:10 prisika

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta új, rendkívül könnyen hordozható notebookját, a Satellite L630-at.

A vékony és könnyű, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite L630-ast olyan felhasználók számára tervezték, akiknek olyan nagy teljesítményű laptopra van szükségük, amit útközben is biztonsággal használni tudnak. A Satellite L630 modell 2010 második negyedévétől Magyarországon is megvásárolható.

Mindig mozgásban

A rendkívül könnyen hordozható, fekete színű Satellite L630 tömege mindössze 2,1 kg. A modell egyesíti a kiemelkedően könnyű hordozhatóság és a fejlett multimédiás szolgáltatások előnyeit, így tökéletesen illeszkedik napjaink digitális életformájához.

A teljes körű szolgáltatáskínálatot nyújtó Satellite L630 modell optikai meghajtót tartalmaz, valamint rendelkezik 3D gyorsulásérzékelővel is, amely az útközben véletlenül bekövetkező esésektől és ütődésektől védi a merevlemezen tárolt adatokat.

A digitális életmód szolgálatában

A Satellite L630 notebookhoz tartozó Toshiba Media Controller multimédiavezérlő alkalmazás megkönnyíti és zökkenőmentessé teszi a DLNA®-eszközökkel történő tartalommegosztást.

A Satellite L630 notebookban az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In szintén elérhető. A böngészőmodul segítségével a Youtube videomegosztón tárolt Flash-videók kényelmesen és folyamatosan tekinthető meg a csatlakoztatott DLNA® televízió nagy képernyőjén.

A Dolbyâ Advanced Audio a beépített hangszórókon vagy bármilyen fejhallgatón keresztül is lebilincselő hangzást nyújt a felhasználóknak.

Fenntartható és környezetbarát

Felelősségteljes globális szereplőként a Toshiba minden új laptopja – az RoHS- és az European WEEE-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így hatékonyan csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba L630 notebook az ENERGY STAR® 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

Szólj hozzá!

Címkék: notebook toshiba satellite l630

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr711950188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása