HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

0%-os brókerdíj az újonnan indult Random Capital Zrt.-nél

2010.04.25. 16:01 prisika

Az áprilisban indult új online brókercég, a Random Capital most 0%-os brókerdíjat kínál ügyfeleinek 150 Ft/tranzakciós díj felszámítása mellett. Ezzel és a többi egyedi ajánlattal elsősorban a tőzsde világa iránt érdeklődő potenciális partnereket kívánják megszólítani. A Random Capital a fentiek mellett további jelentős kedvezményeket is nyújt ügyfelei számára.

De mit is jelentenek ezek a kedvezmények a gyakorlatban?

0%-os Brókerdíj: a kedvezményes időszak alatt számlát nyitó ügyfelek számára 2010. május 31-ig a tranzakciók eseti költsége csak 150 Ft az ügyletkötés nagyságától függetlenül, a tranzakciók többi költségét a Random Capital magára vállalja.

Ingyenes adatszolgáltatás: a társaság ügyfelei 2010. május 31-ig ingyenesen követhetik nyomon a valós idejű tőzsdei adatokat - legjobb öt vételi és eladói ársáv megjelenítésével - a Random Capital kereskedési rendszerében. További kedvezményt jelent, hogy a fenti határidő után azok az ügyfelek, akik 50 milliós forgalmat bonyolítanak le havonta, a későbbiekben is díjmentesen megkapják a számukra szükséges valós idejű tőzsdei adatokat. A május végéig tartó időszakban tehát az érdeklődők nyugodtan és költséghatékonyan kitapasztalhatják a Random Capital kereskedési rendszerét.

TDT akár 7-szeres tőkeáttétellel: a Random Capital lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy napon belüli vételekkel, illetve eladásokkal, TDT ügyleteket bonyolítva, a hazai tőkepiacon egyedülálló módon, a szabad eszközeik akár 7-szereséért tranzakcionálhassanak.

Tartós Befektetési Számla (TBSZ) akár 0%-os adóval: A Tartós Befektetési Számla olyan megtakarításra szolgáló forintszámla, amelyen az elhelyezett megtakarítások, befektetések után fizetendő kamat-, árfolyamnyereség és osztalék adózása kedvezőbbé tehető. A TBSZ megnyitása és vezetése díjtalan, amivel a Random Capital további költséghatékonyságot biztosít a számla teljes, 3-5 éves időtartama alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: random online capital brókercég

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr551950276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása