HTML

Sajttáj

Átváltunk blogra!

Friss topikok

Linkblog

RTL Klub: Barátok közt hegemónia - 15. heti nézettség

2010.04.25. 16:31 prisika

A televíziók múlt heti nézettségi versenye ismét nem szolgált nagy meglepetésekkel. Hétből hat napot az RTL Klub nyert, 28.7%-os heti átlag share-rel a kereskedelmi célcsoportban. A TV2 23.2%-ot hozott, míg a középmezőny csatornái 5 % alatt teljesítettek: az M1 4.7%, a Film+ 4.2%, a Viasat 3 4%, a Cool pedig 3.4%-ot ért el.

A 18-49-es korosztály Top 50-es listáját tekintve elmondható, hogy az RTL Klub Híradója a nézők kedvence. A Szellő István és Erős Antónia által vezetett hírműsor ugyanis négyszer is szerepel a tizes toplistában.

Az RTL Klub napi sorozata még masszívabb eredményt produkált a 15. héten: a legnézettebb öt műsor listáján négy Barátok közt epizód szerepel. Teljes lakosságban még szembetűnőbb az eredmény: a Top 10-ben öt Barátok közt, négy Híradó és egy Fókusz adás található. Utóbbi műsor magabiztosan hozza az estéket, egyszer sem engedve át a terepet az Aktívnak.

Hétfőn új részekkel jelentkezett a Győzike show és a Showder Klub. Mindkét műsor megnyerte a sávját. Bea balhéja az otthon fellelt koporsók miatt a célcsoport 31.1%-át ültette a képernyők elé, míg Kormos Anett debütálása is 28.6%-ot hozott a stand up-osoknak. Kedden folytatódott Simon Baker és A mentalista sikere (33.5%)

A piacvezető kereskedelmi csatorna legerősebb napja a szombat volt, amikor a napi átlagot tekintve a 18-49-es korcsoportban 20.9 %-kal előzte meg riválisát (RTL Klub 34.8%-TV2 13.9%). A jó eredményt Jason Statham és Tarzan szállították. (A szállító 37.3% share, Tarzan 35.3%).

A szombati gyászos eredmény után a TV2 a vasárnapi film jó nézettségével és így a napi győzelemmel 106-2-re „javította” a győztes esték versenyét az RTL Klubbal szemben. (RTL Klub 106 nap, TV2 2 nap 18-49)

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub nézettség 15.hét

A bejegyzés trackback címe:

https://sajttaj.blog.hu/api/trackback/id/tr21950353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása